El CE Valldoreix acull la vuitena edició del Circuit Benjamí de Tennis i Cultura


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Circuit Benjamins Tennis i Cultura, organitzat pel Club Esportiu Valldoreix, començarà aquest dissabte, una setmana més tard del previst. El risc de nevades i l'intens fred del primer cap de setmana de febrer va obligar a l'organització a ajornar l'activitat.

Una setmana després, es donarà el tret de sortida a aquesta activitat que aplega joves tennistes, nens i nenes de 10 anys o menys. El tradicional torneig vol iniciar els joves esportistes en la pràctica del tennis de competició alhora que fomenta la cultura. El gerent del CE Valldoreix, Roger Badia, explica la intenció del torneig.

Roger Badia

Tant la lectura com l'inici a la competició són els objectius que hem volgut potenciar. Nosaltres posem els mitjans i esperem sumar.




Els nens rebran un llibre i una joguina de la mà dels patrocinadors del torneig. Pel que fa a la competició, els tennistes jugaran una fase prèvia que igualarà els nivells de tots els joves i a partir d'aquí, es disputarà el quadre final. El guanyador formarà part de l'anomenat 'quadre dels màsters' en què hi seran els guanyadors dels altres set tornejos del circuit que es disputen a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.