Corretja ressalta la feina dels clubs santcugatencs amb el tennis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Àlex Corretja

Imatge d'arxiu d'Àlex Corretja

El santcugatenc i capità de la Copa Davis, Àlex Corretja, diu en una entrevista al programa 'Vermells-i-Negres' de Cugat tv que la feina que els clubs de tennis santcugatencs estan realitzant és positiva de cara al creixement d'aquest esport a la ciutat. A més, l'extennista no descarta que en un futur, algun tennista santcugatenc pugui estar en les primeres posicions de l'ATP.

El tennis a Sant Cugat és un esport molt practicat, i és que fins a quatre entitats esportives centren la seva feina en aquest esport. És el cas del Club Tennis Natació Sant Cugat, el Club Esportiu Valldoreix, el Setball i el Junior. És per això que, en una entrevista a Cugat.cat, el capità de la Copa Davis, Àlex Corretja, no ha dubtat en lloar la feina d'aquests clubs que, a més de formar jugadors, també els eduquen.

Àlex Corretja

Tenim molta sort de les instal·lacions. És difícil valorar perquè a vegades només ho valorem si surten top 10. S'ha de valorar que fan bona feina.



Després que hagin sortit professionals com el propi Corretja, Albert Costa o Tommy Robredo entre d'altres, el capità de la Davis no descarta que en un futur pugui tornar a haver-hi una nova fornada de tennistes santcugatencs.

Àlex Corretja

Per què no? Ho ha fet gent com jo, l'Albert Costa, el Tommy Robredo. Si ho hem fet nosaltres també ho poden fer els demés.





Ara, Corretja prepara l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa Davis, que tindrà lloc aquest cap de setmana, contra el Kazakhstan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.