Corretja escull Almagro, Granollers, Ferrero i López en la seva primera convocatòria com a capità


  • Comparteix:

Corretja ha fet la seva primera selecció

Corretja ha fet la seva primera selecció

El santcugatenc Àlex Corretja, capità de l'equip espanyol de la Copa Davis, ha anunciat la seva primera convocatòria per a l'enfrontament de vuitens de final contra Kazakhstan. Els tennistes que formaran el combinat espanyol seran Nicolás Almagro, Marcel Granollers, Juan Carlos Ferrero i el debutant Marc López. A l'equip no hi ha cap tennista dels que van guanyar l'edició anterior a Sevilla, absència que ja van anunciar després d'aconseguir el triomf.

Corretja ha hagut de triar jugadors poc habituals per a les convocatòries de la Copa Davis. De fet, un dels components de l'equip, Marc López, debuta com a membre del conjunt espanyol. Això es deu a la renúncia temporal dels tennistes millors classificats al rànquing ATP i campions a la Copa Davis 2011 a participar de l'edició d'enguany. Rafa Nadal, David Ferrer, Fernando Verdasco i Feliciano López van desestimar aquesta opció així que l'equip el completen Nico Almagro, número 11 del món, Marcel Granollers, que es troba a la posició 26, el veterà exnúmero 1 del món i actual número 47, Juan Carlos Ferrero, i el debutant Marc López, que es perfila com el company de dobles de Marcel Granollers.

En qualsevol cas, Corretja ha destacat a la presentació que, tot i que Nadal o Ferrer no formen part de l'equip, ningú està descartat per jugar la Copa Davis 2012. L'eliminatòria contra el Kazakhstan, a la qual Espanya s'enfrontarà per primera vegada, es disputarà al Palacio de los Deportes d'Oviedo el segon cap de setmana de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.