Els clubs santcugatencs opten per Francesc Orriols com a president de la Federació Catalana de Tennis


  • Comparteix:

Els clubs santcugatencs es decanten per Francesc Orriols com a president de la Federació Catalana de Tennis

Els clubs santcugatencs es decanten per Francesc Orriols com a president de la Federació Catalana de Tennis

El Club Esportiu Valldoreix (CEV) i el Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) aposten per la continuïtat en les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Tennis, que se celebraran aquest dilluns. En canvi, el Set Ball i el Junior Sport & Spa, valoren positivament la tasca duta a terme durant aquests quatre anys de Francesc Orriols, però, encara no saben si apostaran per Orriols o bé, per Joan Navarro, que és l'alternativa a la continuïtat.

Quan falta menys d'una setmana per a les eleccions de la presidència de la Federació Catalana de Tennis, alguns dels clubs santcugatencs encara dubten sobre a qui votar. És el cas del Junior i el Set Ball. En canvi, qui sí aposta per un candidat són el CE Valldoreix i el CTNSC. A més, el president d'aquest últim forma part de la candidatura de Francesc Orriols. El gerent del CTNSC, Francesc Costa, explica perquè l'entitat santcugatenca es decideix per l'actual president.

Francesc Costa

El club amb l'actual junta és amb qui tenim més relació. Porten quatre anys, que són pocs, i s'ha de donar l'oportunitat de quatre més.



En la mateixa línia que el CTNSC, el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, mostra la seva confiança en Francesc Orriols.

Joan Carles Pradell

A qui més coneixem és l'acutal president i estem satisfets amb la seva gestió. El més normal és que votem el Francesc Orriols.



En canvi, el president del Set Ball, Francesc Domenc, encara no ha pres cap decisió. Tot i això, valora la tasca d'Orriols durant aquests quatre anys.

Francesc Domenc

Han fet un bon treball. L'únic que l'organització de campeonats no és lo suficentment acurada.



De la seva banda, l'altre club santcugatenc, el Junior, tampoc ha decidit quin candidat votar, ja que mantenen una bona relació amb tots dos candidats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.