El president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Jordi Forcano, a la candidatura de Francesc Orriols per a la presidència de la Federació Catalana


  • Comparteix:

El president del CTNSC, Jordi Forcano, a la candidatura de Francesc Orriols

El president del CTNSC, Jordi Forcano, a la candidatura de Francesc Orriols

El president del Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC), Jordi Forcano, formarà part de la candidatura de l'actual president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols. Orriols presenta aquest dimarts el seu equip per afrontar les eleccions a la presidència de la Federació Catalana que se celebraran el penúltim dilluns de gener.

El dilluns que ve se celebraran les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Tennis i un santcugatenc podria formar part de la junta directiva. Tot i que Francesc Orriols és l'actual president, creu que ha d'haver algun canvi a la junta directiva per millorar aquests quatre anys de mandat. Una d'aquestes noves incorporacions és el president del club santcugatenc, Jordi Forcano, que formarà part de la candidatura d'Orriols i que es presenta aquest dimarts al vespre a les instal·lacions del Reial Club de Tennis de Barcelona, amb l'eslògan 'Més untis que mai'. El gerent del Club Tennis Natació Sant Cugat, Francesc Costa, explica que Forcano forma part de la junta d'Orriols, amb qui el club te una bona relació.

Francesc Costa

El nostre president està a la candidatura que organitza Francesc Orriols. Orriols està intentant canviar algunes persones per millorar.



L'altre candidat que opta a la presidència de la Federació Catalana de Tennis és Joan Navarro, president del Club Tennis Vallirana. L'eslògan de Navarro és 'Al servei dels clubs'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.