El Club Esportiu Valldoreix continua promocionant el tennis i el pàdel


  • Comparteix:

Instal·lacions del CE Valldoreix

Instal·lacions del CE Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix continuarà organitzant competicions de prestigi com el torneig Nike o l'ITF Futurest amb joves promeses del tennis europeu. El gerent del club, Roger Badia, ha confirmat a Cugat.cat que l'entitat continua apostant en aquest any per promocionar el tennis i el pàdel entre els seus socis.

El Club Esportiu Valldoreix tindrà una activitat frenètica aquest 2012 amb l'organització de diferents competicions. En tennis es disputarà la 6a edició del torneig ITF al maig amb la participació de joves promeses europees, el torneig Nike, a l'abril, amb més de 600 jugadors i jugadores de tot l'Estat i un open internacional de veterans al setembre. En pàdel, l'entitat valldoreixenca aposta per la 2a edició del Grand Slam a finals de març, el 'Pàdel i cultura' i una prova del pàdelcat. El gerent del club, Roger Badia, explica quin és l'objectiu que té la seva entitat amb l'organització d'aquestes competicions.

Roger Badia

Organitzem aquestes competicions perquè els nostres socis gaudeixin del tennis i del pàdel.




El primer torneig de l'any serà el Grand Slam de pàdel que tindrà lloc a finals de març a les instal·lacions del club valldoreixenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.