Reka-Luca Jani s'imposa en el 8è ITF del Club Tennis Natació Sant Cugat


  • Comparteix:

La tennista hongaresa Reka-Luca Jani s'adjudica el torneig internacional del Club Tennis Natació Sant Cugat amb només 20 anys. Jani s'ha imposat en dos sets (6-4 i 6-2) a la cap de sèrie número 1 de la competició, Margalita Chaknashvili, molt mermada físicament.

Amb només 20 anys, Reka-Luca Jani s'ha imposat a la 8a edició de l'ITF del Club Tennis Natació Sant Cugat. La cap de sèrie número 1, Margalita Chaknashvili, no ha pogut fer res contra la seguretat dels cops i la potència física de la tennista hongaresa. Jani s'ha adjudicat el premi de 25.000 dòlars i es mostrava satisfeta amb el triomf.

Reka-Luca Janic

He guadit molt jugant. La gent és molt agradable i m'he sentit molt bé.



Un intercanvi de trencaments de servei en el setè i el vuitè joc, ha evidenciat la falta de físic de Chaknashvili, que ha deixat escapar el primer set per 6-4. Jani ha seguit amb el bon joc a l'inici del segon set i ha assolit dos trencaments de servei en els tres primers jocs. Amb el 3 a 0, i quan el partit semblava sentenciat, Chaknashvili ha tret les útimes forces que li quedaven i ha retallat fins el 3-2, però no ha pogut completar la remuntada i ha cedit el segon set per 6-2.

A la final hi han assistit el president de la federació catalana de tennis, Francesc Orriols, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president del club, Jordi Forcano, i els diferents patrocinadors del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.