El Club Tennis Natació Sant Cugat i Raquetes Solidàries continuen la seva col·laboració


  • Comparteix:

Raquetes Sense Fronteres

Raquetes Sense Fronteres

La relació entre l'ONG, Raquetes sense Fronteres, i el Club Tennis Natació Sant Cugat ha estat un èxit amb motiu del Torneig Internacional que s'ha disputat a les instal·lacions del club santcugatenc. L'entitat santcugatenca ha pogut recollir material i una quantitat econòmica que anirà destinada a diferents projecets de caire solidari a través de Raquetes Sense Fronteres.

El Club Tennis Natació Sant Cugat sempre ha mostrat la seva vessant més solidària. Des de fa algunes temporades, el club santcugatenc ja col·labora amb Càritas i també amb entitats com l'ONG Raquetes Sense Fronteres integrada dins de l'Esport Solidari Internacional. El club ha aprofitat la disputa del torneig per a recollir material i diferents quantitats econòmiques. El president de la ONG Esport Solidari Internacional, Josep Maldonado, defineix la relació amb l'entitat santcugatenca com un contracte indefinit.

Josep Maldonado

Un club com el Tennis Natació Sant Cugat, que ens ajuda de moltes maneres, és bàsic.



Segons Maldonado, la relació entre l'entitat santcugatenca i l'ONG és molt intensa i amb una relació iniciada fa més de set anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.