El Club Tennis Natació Sant Cugat vol seguir apostant fort per l'ITF


  • Comparteix:

Forcano en la sopar de presentació del torneig ITF

Forcano en la sopar de presentació del torneig ITF

El Club Tennis Natació Sant Cugat vol repetir la bona imatge donada a l'ITF d'enguany i seguir oferint bon tennis en les pròximes edicions. Tot i la crisi, el club santcugatenc seguirà lluitant per les subvencions que atorga la federació espanyola de tennis.

A l'edició de l'ITF d'enguany, el Club Tennis Natació Sant Cugat ha augmentat la dotació econòmica del premi del torneig. Passar de 10.000 a 15.000 dòlars en homes, i de 10.000 a 25.000 dòlars en categoria femenina ha significat un esforç molt gran per part del club i patrocinadors però la gran aportació ha anat a càrrec de la federació espanyola de tennis. El president del club santcugatenc, Jordi Forcano, explica que tot i les dificultats econòmiques volen mantenir el mateix nivell del torneig de cara a l'any vinent.

Jordi Forcano

Si no falla res, la intenció és que l'any que ve seguim amb el mateix nivell de torneig.


Amb l'objectiu de potenciar el tennis femení, la Federació Espanyola dóna subvencions a aquells clubs que treballen el tennis de base, que tenen tradició en l'organització de tornejos i sobretot, com és el cas del Club Tennis Natació Sant Cugat, que hi hagi una continuïtat en l'aposta pel tennis femení.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.