Costa: 'Estem molt contents que la final de la Davis es jugui a Sevilla'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El santcugatenc i capità de l'equip espanyol de la Copa Davis, Albert Costa, es mostra satisfet que Sevilla sigui la seu de la final. Tot i això, fins a 15 dies abans de la competició el santcugatenc no donarà l'equip que s'enfrontarà a l'Argentina.

Sevilla serà, per segona vegada en la seva història, la seu de la final de la Copa Davis que enfrontarà Espanya contra l'Argentina a partir del 2 de desembre. El seleccionador espanyol, el santcugatenc Albert Costa, es mostra content amb l'elecció de la capital andalusa i reconeix que ja té pensat quins jugadors la disputaran. Són declaracions a Cugat.cat.

Albert Costa

Estem molt contents que la Davis es jugui a Sevilla. Ho donarem tot. Tinc l'equip pensat però fins a 15 dies abans no el donaré.


Sevilla va ser la seu de la final l'any 2004, en què el combinat estatal va guanyar la seva segona Copa Davis davant els Estats Units. En aquell equip va formar part el tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.