El món del tennis es mobilitza per ajudar Andreu Gimeno


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del torneig
Font:www.fctennis.cat

Imatge de la presentació del torneig Font:www.fctennis.cat

L'extennista resident a Sant Cugat Andreu Gimeno rebrà un homenatge el penúltim dissabte d'octubre al Palau Blaugrana amb la disputa d'un torneig benèfic al seu favor. La iniciativa, sorgida de la Federació Catalana de Tennis, vol servir per ajudar així l'extennista, que des de fa uns anys passa per problemes econòmics.

El tennis nacional i estatal s'ha bolcat amb una de les llegendes d'aquest esport al nostre país, l'extennista Andreu Gimeno, qui des de fa un temps travessa per problemes econòmics. Una situació sabuda per les institucions tennístiques del país, que de mans de la Federació Catalana de Tennis han organitzat un homenatge a Andreu Gimeno en forma de torneig benèfic. La cita és el penúltim dissabte d'octubre al Palau Blaugrana, en un torneig que es disputarà en format de 'tie break' i els beneficis del qual aniran a Gimeno. L'extennista es mostra emocionat pel suport que està rebent del món del tennis.

Andreu Gimeno

No m'esperava l'homenatge de la FCT i em fa molta il·lusió perque a més hi haurà molts tennistes.


Les millors raquetes del país, Rafa Nadal, David Ferrer, Fernando Verdasco, Tommy Robredo, Marcel Granollers, Feliciano López, Albert Montañés i Guillermo Garcia-López han confirmat la seva assistència. Els que s'apropin al Palau Blaugrana, de deu del matí a dues de la tarda, podran veure el mateix Gimeno vestit de curt i rememorant alguns dels cops que li van donar el títol de Roland Garros el 1972.

Andreu Gimeno

Em vestirè de tennista i pilotejaré una estona amb el Rafa Nadal. Fa anys que no agafo una raqueta, però ho faré el millor possible.



Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a través de Servicaixa. A més, s'ha creat una 'fila zero' per a tots aquells que hi vulguin aportar el seu donatiu (2100-0848-08-0200258980).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.