El CE Valldoreix supera amb bona nota el seu primer ITF sènior


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El torneig internacional ITF sènior del CE Valldoreix ha tancat la seva primera edició amb la participació d'una vuitantena de tennistes d'edats compreses entre els 35 i 75 anys. Un torneig puntuable pel rànquing europeu en categoria sènior, i que espera repetir la propera temporada al CE Valldoreix.

La 1a edició de torneig internacional ITF del CE Valldoreix ha deixat bones sensacions als seus organitzadors per la xifra de participants i pel nivell dels tennistes. El torneig s'ha jugat en categoria masculina i femenina, tant en individual com en dobles i amb classificació per franjes d'edat.

El president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell, pensa que aquesta primera edició ha estat molt positiva tant pel nombre de participants com pel nivell dels tennistes.

Joan Carles Pradell

Com a promoció del tennis de veterans ha estat un torneig increïble, tot i que el fet de venir de vacances ha condicionat la participació.






La propera temporada el CE Valldoreix espera poder superar el nombre de participants del torneig internacional ITP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.