Costa escull a 'Feli', Ferrer i Verdasco pels quarts de final de la Copa Davis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del santcugatenc

Imatge d'arxiu del santcugatenc

L'equip de Copa Davis, capitanejat pel santcugatenc Albert Costa, comença avui els quarts de final de la Copa Davis davant els Estats Units a partir de les nou de la nit. Costa ha escollit a Feliciano López i David Ferrer per disputar la primera jornada de l'eliminatòria que té lloc a la pista dura de Frank Erwin Center d'Estats Units.

Aquesta nit comença l'eliminatòria dels quarts de final de la Copa Davis amb els partits que enfronten a Mardy Fish contra Feliciano López i Andy Roddick amb David Ferrer. Albert Costa ha escollita a Feliciano López, 31 del rànquing mundial, per enfrontar-se a l'actual número sis del món, Mardy Fish per disputar els enfrontaments individuals. Per la seva banda, Fernando Verdasco disputarà el partit de dobles, juntament amb 'Feli', a la jornada de dissabte davant els germans Mike i Bob Bryan. Finalment, l'última jornada la disputaran els mateixos que la primera: Ferrer i 'Feli'. Els dos primers enfrontaments de l'eliminatòria on els americans són els favorits es disputen avui a partir de les nou de la nit.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.