Robredo diu adéu al torneig de Costa do Sauipe


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Tommy Robredo

Imatge d'arxiu de Tommy Robredo

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo no pot continuar amb la seva ratxa victoriosa i cau a segona ronda del torneig de Costa do Sauipe, a Brasil. L'olotí no pot amb l'espanyol Pablo Andújar i perd en tres sets (4-6, 7-5 i 2-6).

Després del triomf al torneig de Santiago de Xile, Robredo havia començat amb bon peu a Costa do Sauipe, superant a primera ronda l'italià Fabio Fognini. Amb molta moral afrontava el matx contra l'espanyol Pablo Andújar, que ha estat superior a Robredo en els moments clau del partit.

Els dos primers sets han estat igualats i després de perdre el primer 4-6, Robredo ha aconseguit endur-se el segon 7-5. En el tercer, Andújar ha estat superior i ha vençut 2-6 i s'ha emportat el matx.

D'aquesta manera, Tommy Robredo no pot tornar a vèncer en un torneig en el que va proclamar-se campió fa dues temporades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.