Ensurt, remuntada i a segona ronda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo s'ha classificat per a la segona ronda del torneig d'Auckland després d'eliminar (6-7, 6-3, 6-0) el neozelandès Michael Venus, 330 de l'ATP i que havia donat la sorpresa avançant-se al primer set. El d'Hostalric ha estat capaç de capgirar el marcador i s'enfrontarà ara amb el vencedor del partit de dimarts entre el brasiler Thomas Belucci i el nord-americà Michael Russell.

El partit ha començat amb malament pel tennista resident a la nostra ciutat, que s'ha vist sorprès per un jugador desconegut que s'ha endut el primer set després del 'tie break'. L'ensurt ha provocat la reacció de Robredo, que amb el seu servei s'ha fet amo i senyor del partit i s'ha imposat als dos següents sets. Al final, victòria del català per 6-7, 6-3 i 6-0 i accès a la segona ronda del torneig d'Auckland, Nova Zelanda, on Robredo va ser finalista l'any 2007.

El guanyador de l'enfrontament de dimarts entre el brasiler Thomaz Belucci i el nord-americà Michael Russell serà el proper rival de Robredo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.