Robredo estarà al quadre final de l'Open d'Austràlia


  • Comparteix:

Tommy Robredo estarà a l'Open d'Austràlia

Tommy Robredo estarà a l'Open d'Austràlia

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo té assegurada la seva presència al quadre final de l'Open d'Austràlia, el primer Grand Slam de la nova temporada. El torneig es disputarà al Melbourne Park entre el 17 i el 30 de gener. L'olotí, que no ha realitzat una bona temporada al 2010, confia en començar l'any amb bon peu.

Tot i els mals resultats d'aquest any, Robredo s'ha assegurat estar entre els 16 millors de l'Open d'Austràlia. L'olotí, que no ha fet una bona campanya durant el 2010, confia en fer un bon paper en el primer Grand Slam de la temporada.

A més de Tommy Robredo, també hi seran els tennistes espanyols Rafa Nadal, David Ferrer, Fernando Verdasco, Nicolás Almagro, Albert Montañés, Juan Carlos Ferrero, Feliciano López, Guillermo García-López, Marcel Granollers, Daniel Gimeno-Traver, Pablo Andújar, Pere Riba i Rubén Ramírez-Hidalgo. El suís Roger Federer i el serbi Novac Djokovic també estaran a Austràlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.