L'equip de Copa Federació reclama més entrenaments al CAR


  • Comparteix:

Imatge de l'equip de Copa Federació

Imatge de l'equip de Copa Federació

L'equip estatal de la Copa Federació reclama a la Federació Espanyola (RFET) que compleixi amb el compromís de facilitar l'ús d'instal·lacions com el CAR Sant Cugat. El Centre d'Alt Rendiment assegura que sempre ha mostrat la seva disponibilitat. En declaracions a 'El 9' les tennistes acusen la Federació Espanyola de falta de suport i amenacen de no jugar la Copa Federació.

L'equip, format per Carla Suárez, María José Martínez, Núria Llagostera, Lourdes Domínguez, Anabel Medina i Arantxa Parra, va reclamar poder-se entrenar en instal·lacions com el CAR de Sant Cugat i el BTO de la Vall d'Hebron. Fonts del CAR han assegurat a Cugat.cat que sempre que se'ls ha reclamat l'ús de les pistes, el centre ha estat disponible.

A mitjans de setembre aquest grup de jugadores va posar de manifest una sèrie de compromisos incomplerts per la Federació Espanyola, entre els quals hi ha recuperar el Masters Nacional, mantenir torneigs ITF, crear un pla director i facilitar instal·lacions, entre altres.

La rèplica de la Federació no es va fer esperar però, ara, les tennistes tornen a respondre assegurant que 'les explicacions donades per l'ens no s'ajusten a la realitat'. Per aquest motiu l'equip de Copa Federació està disposat a portar fins les últimes conseqüències la seves reivindicacions.

El proper 3 de novembre les tennistes i el Consell Superior de l'Esport es reuniran per mirar de trobar un solució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.