La parella Robredo i Granollers cau a les semifinals del US Open


  • Comparteix:

Robredo s'ha quedat a les portes de la final en dobles

Robredo s'ha quedat a les portes de la final en dobles

El tennista resident a Sant Cugat, Tommy Robredo i la seva parella de dobles, Marcel Granollers, cauen a les semifinals del US Open contra la parella formada pels germans Bob i Mike Brian. Robredo i Granollers no poden superar els números 1 del món i perden per 6/1 i 6/4, quedant-se a les portes de la gran final.

Robredo i Granollers han fet un bon paper en l'US Open arribant fins les semifinals i caient contra els màxims favorits a la victòria final. La parella nordamericana Bob i Mike Brian han escombrat de la pista a Robredo i Granollers en el primer set, en el que ha perdut per 6/1. En el segon, el joc ha estat més igualat, però també ha caigut de banda nordamericana per 6/4.

La final la disputaran els germans Brian, que sumen vuit títols en les vuit finals que han disputat aquesta temporada, contra la parella formada per l'hindú Rohan Bopanna i el paquistanès Aisam-Ul-Haq Qureshi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.