Les alevins del CTNSC, eliminades del Campionat Estatal a Múrcia


  • Comparteix:

Imatge de l'equip del CTNSC present al Club Cordillera

Imatge de l'equip del CTNSC present al Club Cordillera

Les jugadores de tennis alevins del Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) han quedat eliminades del Campionat Estatal en perdre (2-1) contra el Club Tennis Cunit en el duel corresponent a segona ronda. De la seva banda, els nois infantils han acabat com a cinquens classificats d'Espanya després d'aconseguir el campionat de consolació del trofeu Joan Compta. A més, durant tota aquesta setmana, el club santcugatenc està acollint el seu circuit d'estiu, que s'acaba avui amb les finals d'aleví i infantil masculins.

El Club Cordillera de Múrcia és la seu escollida pel Campionat Estatal aleví, en el que el CTNSC no ha aconseguit passar de la segona ronda. Les santcugatenques van desfer-se del Club Tennis Ávila a primera ronda, però no han pogut amb el Cunit a segona. L'equip santcugatenc estava format per quatre jugadores del club: Sara Lizariturry, Laia Navarro, Catalina Medici i Anna Martínez-Abarca. Totes quatre es trobaven des de dilluns disputant aquest torneig al que havien accedit com a campiones de Catalunya.

Els que també han estat competint aquests últims dies han estat els nois infantils, que van disputar el trofeu Joan Compta la setmana passada al Club Tennis La Salut, acabant com a cinquè millor equip de l'Estat. L'equip, format per Arturo Smchdit, Jimmy Soler, Arnau Masanés, Sergi Puigdamasa, Roger Andreu i Alejandro González-Tarrió, va quedar campió de la fase de consolació.

D'altra banda, durant tota aquesta setmana, el Club Tennis Natació Sant Cugat està acollint a les seves instal·lacions el circuit d'estiu, que compta amb la participació d'una cinquantena de tennistes entre categoria benjamí i infantil. La competició acaba avui amb la final aleví entre Alejandro González-Tarrió i Sergi Puigdamasa i la final infantil entre Jimmy Soler i Marc Santamaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.