El santcugatenc Juan Lizariturri disputa la final de dobles al Futurest de Valldoreix


  • Comparteix:

Avui es tornarà a repetir aquesta imatge en la final de  dobles

Avui es tornarà a repetir aquesta imatge en la final de dobles

El tennista santcugatenc Juan Lizariturri formant parella amb Gerard Granollers disputa la final de dobles de la 4a edició del Torneig Futurest Círculo de Lectores davant David Canudas i Marc Fornell a partir de les tres de la tarda a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. El partit es preveu molt igualat i amb un alt nivell de joc.

Arriba la primera final de la 4a edició del Torneig Futurest Círculo de Lectores. Aquesta tarda coneixerem els guanyadors dels dobles. El tennista santcugatenc Juan Lizariturri formant parella amb Gerard Granollers disputa la final davant David Canudas i Marc Fornell. Lizariturri i Granollers es va desfer a les semifinals de Pablo Martín i Andoni Vivanco per 5-7, 6-2 i un tie break d'11 a 9. L'altre parella finalista Canudas-Granollers va superar per 6-3 i 6-0 a López-Jaén i Perel. La final es disputa a partir de les tres a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.