Final suspesa pel mal estat de les pistes


  • Comparteix:

L'equip femení aleví del CTN

L'equip femení aleví del CTN

La final del Campionat de Catalunya categoria or aleví, entre el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Club Tennis La Salut, se suspèn pel mal estat de les pistes del club barceloní. El fred ha provocat la gelada de la superfície de les pistes del Club Tennis La Salut. La nova data per la disputa de la final està encara per confirmar.

L'entrenador de les alevines del Club Tennis Natació Sant Cugat, David Ibáñez i les seves jugadores, Sara Lizariturry, Laia Navarro, Catalina Medici, Clara Dezcallar i Anna Martínez-Abarca hauran d'esperar per disputar la primera final pel club santcugatenc en categoria or. El fred dels darrers dies ha provocat la congelació de les pistes del Club Tennis Natació Sant Cugat, escenari de la final, i l'ajornament de la final.

En els propers dies es posarà data per la disputa de la final entre Club Tennis Natació Sant Cugat i Club Tennis La Salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.