Robredo i Martínez a un pas de la final


  • Comparteix:

Robredo supera a Romania

Robredo supera a Romania

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo i Maria José Martínez superen a Romania per 3 a 0 en la segona jornada de la Copa Hopman. El combinat espanyol s'enfrontarà aquest dijous contra els amfitrions Austràlia. La victòria donaria el liderat i l'accès a la final a la parella espanyola.

Tommy Robredo ha superat a Victor Hanescu en el primer partit de la jornada. El jugador romanès, després de perdre el primer set per 6-3 s'ha hagut de retirar en el segon per lesió, adjudicant-se així el combinat espanyol el primer partit del dia.

Abans però, la murciana Maria José Martínez, ha superat per 6-4 i 6-3 a Sorana Cirstea. En els dobles mixtes, Tommy Robredo i Maria José Martínez, no han hagut de jugar ja que els romanesos, amb el punt del dia ja perdut no s'han presentat.

Aquest dijous es disputa la tercera jornada pel combinat espanyol. Davant tindran els amfitrions, Austràlia. Si Robredo i Martínez superen a Hewitt i Stosur, accederien a la final de la Copa Hopman.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.