El Natació Sant Cugat vol acollir diferents competicions


  • Comparteix:

El Natació Sant Cugat aposta pels seus jugadors

El Natació Sant Cugat aposta pels seus jugadors

El gerent del Club Tennis Natació Sant Cugat, Francesc Costa, avança a Cugat.cat que l'entitat santcugatenca ha demanat organitzar el campionat de Catalunya de Tercera Categoria i el de cadets a la Federació Catalana de Tennis. A finals d'any es coneixerà quina és la seu d'aquestes dues competicions.

Després de molts anys organitzant el torneig internacional ITF masculí i femení, el Club Tennis Natació Sant Cugat continua la seva aposta per ser la seu de més campionats. El club santcugatenc ja ha enviat una petició formal a la Federació Catalana de Tennis demanant ser la seu del Campionat de Catalunya de Tercera Categoria i de cadets. El responsable de la secció administrativa del club, David Ibáñez, confirma aquesta notícia.

David Ibáñez

Esperem poder acollir aquestes dues cites del calendari català.




El club santcugatenc vol aprofitar l'èxit aconseguit amb l'ascens de l'equip absolut a la categoria B del tennis estatal i també ser la seu de la lligueta prèvia. El gerent de l'entitat, Francesc Costa, explica que s'està treballant en aquest sentit per fer una petició oficial a la federació.

Francesc Costa

Ens agradaria organitzar aquesta competició al nostre club.


A finals de desembre es coneixerà si el club santcugatenc acull el campionat de Catalunya de Tercera categoria i el de cadets.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.