Albert Costa anuncia el quartet que jugarà la final de Copa Davis


  • Comparteix:

Albert Costa capitajena el combinat espanyol a la Davis

Albert Costa capitajena el combinat espanyol a la Davis

El capità de l'equip espanyol de Copa Davis i resident a Sant Cugat, Albert Costa, escull Rafa Nadal, David Ferrer, Fernando Verdasco i Feliciano López per enfrontar-se a la República Txeca en la final de la competició a Barcelona. El jugador reserva de l'equip serà el també resident a Sant Cugat Tommy Robredo.

Albert Costa confia en Nadal, Ferrer, Verdasco i Feliciano López per intentar revalidar el títol de campions de Copa Davis aconseguit a Argentina l'any passat. El quartet seleccionat es medirà a la República Txeca del 4 al 6 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

El tennista resident a Sant Cugat, Tommy Robredo, es queda sense plaça titular a l'equip, però Albert Costa l'escull com a jugador reserva.

En una entrevista concedida al programa Vermell-i-negre de Cugat.cat, Albert Costa, ja havia anunciat que, tot i que Tommy Robredo tenia opcions d'entrar a l'equip seleccionat, hi havia també altres jugadors amb opcions de ser escollits.

Albert Costa

És un jugador molt important per a l'equip d'Espanya, però haurem de veure quins jugadors estan més en forma.



Els rivals de l'equip espanyol seran els txecs Radek Stepanek, Tomas Berdych, Jan Hajek i Lukas Dlouhy, que arriben a la final després de vèncer a França, Argentina i Croacia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.