Duel titànic entre el Sant Cugat Esport femení i l'Atlètic Vilafranca pel lideratge


  • Comparteix:

El SantCu es juga el lideratge davant l'Atlètic Vilafranca

El SantCu es juga el lideratge davant l'Atlètic Vilafranca

Primera prova de foc per a les noies del Sant Cugat Esport femení aquest diumenge a les cinc de la tarda davant l'altre equip invicte de la categoria, l'Atlètic Vilafranca, a la setena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els dos conjunts han fet un ple de victòries i afronten aquest partit com una final, conscients que el guanyador es consolidarà com a líder en solitari.

Tant les santcugatenques com les vilafranquines ho han guanyat tot amb contundència, passant per sobre de tots els rivals de manera aclaparadora, golejant i practicant un futbol vistós que les ha catapultat al capdamunt de la taula. Els dos equips, en un gran estat de forma i en una dinàmica molt positiva, són conscients de les dimensions del partit i, tot i que no es decideixi res encara, l'enfrontament denota aires d'una final avançada.

El SantCu suma 41 gols, només n'ha rebut tres i té una mitjana de gaire bé set gols per partit. L'Atlètic Vilafranca ha rebut un gol menys però tambe en té 10 de diferència respecte les d'Albert Martín i en suma 31. A priori les locals parteixen com a favorites pel factor camp, però els dos equips es troben a un nivel similar i seran petits detalls els que decantaran el resultat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.