David López sí que és profeta a casa seva

L'Ajuntament i la Penya Blaugrana Sant Cugat, on va començar a jugar, fan un homenatge al jugador del Girona FC en un acte ple d'infants de Sant Cugat


  • Comparteix:

El jugador de futbol santcugatenc David López ha rebut un bany de masses aquest dimecres a casa seva, on ha demostrat que sí que és un profeta. La recepció oficial organitzada per l'Ajuntament s'ha fet a Can Magí, el camp de la Penya Blaugrana Sant Cugat, el club on López va començar a fer els primers xuts a la pilota com a jugador federat. L'objectiu era felicitar-lo per la seva trajectòria esportiva (Espanyol, Leganés, Huesca, Nàpols), que aquesta temporada ha culminat amb la classificació del Girona per jugar la Champions.

L'acte ha constat d'una conversa entre l'alcalde, Josep Maria Vallès, que ha recordat la seva etapa de periodista, i David López, en la qual han repassat la trajectòria professional del jugador santcugatenc. "Vaig començar per jugar a futbol amb els amics, i una cosa porta l'altra, però per a mi era impensable aconseguir el que he aconseguit", ha recalcat López. L'accés a la Champions, competició que afronta amb molta il·lusió, ha estat el seu darrer èxit. Considera que la fórmula ha sigut "ser constant" i "mantenir la il·lusió", malgrat els seus 34 anys.

Les preguntes dels infants

Llavors, s'ha obert un torn de preguntes al jugador, formulades per nens i nenes de diferents clubs de Sant Cugat, que l'han fet 'mullar' de temes ben diversos: des de fer-lo escollir entre Messi o Cristiano, demanar com és Míchel com a entrenador o preguntar-li sobre què fa en el seu temps lliure.

Després d'aquesta 'roda de premsa', David López ha posat a prova als porters de les diferents categories de la Penya Blaugrana amb una roda de penals.

Rebuda a David López per part de l'alcalde, Josep Maria Vallès, i el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez

Rebuda a David López per part de l'alcalde, Josep Maria Vallès, i el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez / Foto: Ajuntament

Abans d'acabar, la Penya Blaugrana li ha fet entrega de la seva primera fitxa federativa emmarcada, i ell ha ofert a la ciutat una samarreta de la próxima temporada del Girona, amb la qual jugarà la Champions.

David López acaba just aquesta setmana les vacances la setmana que ve ja es posarà a les ordres de Míchel per començar la pretemporada.





David Lopez

Una de les més importants és que la meva família sabia que estaria bé , sabia que estaria a gust. Estic proper aquí Sant Cugat, estic a 50 minuts. Era un projecte que tal com me'l van plantejar l'entrenador i l'exctiu crec que m'anava molt bé per les meves qualitats com a jugador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.