El SantCu FC participarà en el 9è Torneig d'Històrics femení

La competició, formada per sis equips, es disputarà entre el 5 i el 8 de setembre al Guinardó


  • Comparteix:

Imatge de la presentació i sorteig del Torneig d'Històrics dimarts al Museu Olímpic i de l’Esport / Foto: Torneig d'Històrics

Imatge de la presentació i sorteig del Torneig d'Històrics dimarts al Museu Olímpic i de l’Esport / Foto: Torneig d'Històrics

El Torneig d'Històrics és un clàssic de pretemporada del futbol català per a preparar els equips pel ritme de competició. Enguany, el Sant Cugat FC participarà al torneig femení que servirà per preparar la temporada i que es disputarà del 5 al 8 de setembre al Guinardó, el camp del Martinenc de Barcelona. L'equip santcugatenc formarà part del grup 2 amb la UE Sants i el Terrassa FC.

En la 9a edició d'aquesta competició d'esport català femení, on el Martinenc FC intentarà revalidar el títol com a local, hi participen també el Cerdanyola FC i el CE Mataró. Constarà de dos triangulars de 45 minuts per partit que es jugaran el 5 i 6 de setembre, i la final que es disputarà el dia 8 a 90 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.