La UE Sant Cugat femenina enceta una nova etapa contra el Vedruna Gràcia


  • Comparteix:

La UESC, amb la mateixa plantilla que l'any passat

La UESC, amb la mateixa plantilla que l'any passat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina estrena entrenador i temporada aquest dissabte a un quart de vuit del vespre contra el Vedruna Gràcia. El partit, que es disputarà al pav 1 de la Rambla del Celler, servirà per viure el debut de Rafa Delgado, encarregat de conduir el vaixell vermell-i-negre després de la marxa de Germán Simón, que ha estat dues temporades al capdavant de l'equip.

Mateix bloc, mateixes jugadores, mateixa línia, entrenador diferent. La UESC femenina només ha experimentat en la figura de l'entrenador l'únic canvi respecte la temporada passada, quan va acabar en desena posició amb tantes victòries com derrotes, 15. Les bases són les mateixes, si bé Delgado ja ha introduït alguns petits canvis durant la pretemporada. Malgrat això, l'objectiu segueix passant per la permanència.

El primer pas per assolir-la arriba al pav 1 aquest dissabte amb, a priori, un repte assequible, tenint en compte que el Verdruna Gràcia ha ascendit aquesta temporada a Primera Catalana. Segons el segon entrenador de la UESC, Oriol Antràs, aquest fet no atorga al seu equip el paper de favorit.

Oriol Antràs

Partir com a favorit, què vol dir això? Ve un equip, compatirà, i el que estigui millor guanyarà. El partit va com va, a mi no m'agrada qualificar un equip per sobre de l'altre. Vedruna s'ha guanyat la categoria.


Puri, amb molèsties, és l'únic dubte per al partit, tot i que tot fa pensar que podrà jugar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.