L'Escola Joan Maragall es proclama subcampió de Catalunya de bàsquet

Un lema del club diu "tant si perd com si guanya, Maragall és una canya!"


  • Comparteix:

Foto d'equip de l'escola Joan Maragall de bàsquet / Foto: Consell Esportiu de l'Anoia

Foto d'equip de l'escola Joan Maragall de bàsquet / Foto: Consell Esportiu de l'Anoia

Aquest diumenge l'aleví de l'Escola Joan Maragall ha participat a les finals nacionals celebrades a Igualada dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, l'esdeveniment esportiu en edat escolar més important, i s'ha proclamat subcampió de Catalunya.

A les finals nacionals, va perdre la final contra el Barça Escola. El subcampionat a Catalunya no desinfla la temporada que ha completat. Per arribar a les Finals Nacionals, el Joan Maragall, que es tracta d'un equip mixt, ha sigut el campió de la lliga escolar i vencedor a les finals comarcals i territorials de Barcelona.

L'entrenador i coordinador Rafa Garcia valora molt positivament la temporada i assegura que la clau per sumar bons registres en l'àmbit esportiu ha estat "la unió del grup, el treball constant i la motivació que tots tenien". L'escola Joan Maragall té una gran afició pel bàsquet, i l'anhel del club diu "tant si perd com si guanya, Maragall és una canya!".





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.