Una plaga de lesions condiciona l'inici de lliga de la UESC

L'equip masculí debuta aquest diumenge contra el Tecla Sala a l'Hospitalet de Llobregat


  • Comparteix:

La UESC en un partit de la temporada 2023/24 / Foto: Cugat Mèdia

La UESC en un partit de la temporada 2023/24 / Foto: Cugat Mèdia

L'inici de la temporada de l'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat ofereix, a hores d'ara, força incògnites. Així ho relata el mateix entrenador Gabi Payet, fruit dels canvis a la plantilla i d'un seguit de lesions de jugadors que els condicionen. De totes maneres, aquest diumenge tenen el debut de la lliga en la categoria de Super Copa Catalana a la pista del Tecla Sala a l'Hospitalet del Llobregat.

Amb aquests condicionants, per tant, Payet explica que és difícil definir en aquests moments els objectius de la temporada. Tot i això, apunta que l'aspiració és "estar lluitant cada setmana i que això impliqui per tot", en una categoria en què considera que s'ha apujat força el nivell dels equips.

El debut d'aquest diumenge és contra l'acabat d'ascendir Tecla Sala, encara que Payet adverteix que "és un equip que a final de temporada possiblement pugui estar bastant més amunt del que inicialment es pugui pensar". Així, apunta que serà un partit difícil tenint en compte la situació de l'equip.


Gabi Payet

El nivell de la lliga, tot la part mitja-alta i mitja-baixa, creiem que el nivell ha pujat moltíssim. Aquí s'haurà de veure la pista i fins que no passin les primeres jornades serà molt difícil poder-te dir quin objectiu podriem assolir. Esperem poder continuar amb la categoria, això seria el nostre objectiu de mínims i esperem poder tenir la il·lusió per poder aspirar més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.