Nacho Palà substitueix Quique Sánchez a la presidència del Qbasket

Ha sigut l'única candidatura presentada, i suposa el primer relleu al capdavant del club des de la seva fundació el 2012


  • Comparteix:

Nacho Palà (esquerre), nou president del Qbasket Sant Cugat, amb Quique Sànchez, president els últims 12 anys / Foto: Qbasket

Nacho Palà (esquerre), nou president del Qbasket Sant Cugat, amb Quique Sànchez, president els últims 12 anys / Foto: Qbasket

Nacho Palà és el nou president del Qbasket Sant Cugat. La seva ha sigut l'única candidatura que es va presentar a les eleccions, i substitueix així a Quique Sánchez, que ha presidit el club des de la seva fundació, fa 12 anys. La nova junta directiva de Palà estarà formada per Juan Carlos Palasí com a vicepresident, la secretària serà Isabel Beltrán, Mariano Morilla el tresorer i Dani Osul i Javiera Salcedo seran els dos vocals.

El nou president del club, Nacho Palà, es mostra satisfet en assegurar que agafen el club en una situació ideal. "Això és un repte per als que estem arribant ara, perquè tant en l'àmbit esportiu com social, el grup crec que està en un dels millors moments de la seva història", considera. Així, creuen que la tasca serà potenciar les coses que ja es fan bé en el club. Com a petites millores, exposa que poden portar "una gestió una mica més estructurada i organitzada", en disposar d'un equip format per professionals de diversos àmbits.

El fins ara president Quique Sánchez valora que tocava una renovació després de 14 anys al càrrec. "Toca que vingui algú amb frescor, amb idees noves, amb la mateixa essència, però amb formes de fer una miqueta diferents", exposa. Respecte al futur del club creu que les categories júniors, cadets i infantils "tenen uns moments molt bonics, de creixement, que s'està treballant molt bé i que en dos anyets ens donaran moltes alegries en categories sèniors". També es mostra congratulat que en els equips sèniors les plantilles estiguin nodrides bàsicament de santcugatencs.




Nacho Palà

Això és un repte per als que estem arribant ara, perquè tant a nivell esportiu com a nivell social, el grup crec que està en un dels millors moments de la seva història.

Quique Sánchez

La junta anterior ja ens tocava fer un pas al costat per veure créixer, per col·laborar des d'un altre lloc i veure com els protagonistes d'ara lideren el projecte. Al final tens una inèrcia, una manera de fer, i toca, toca que vingui algú amb frescura, amb idees noves, amb la mateixa essència, però amb formes de fer una miqueta diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.