La UESC estrena una sèrie de tres partits fora de casa amb la salvació a tocar


  • Comparteix:

La UESC vol certificar la salvació abans de tornar a jugar al pav 1 de la Rambla del Celler

La UESC vol certificar la salvació abans de tornar a jugar al pav 1 de la Rambla del Celler

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina inicia a la pista del Roser una gira de tres partits lluny de Sant Cugat amb l'objectiu d'acabar-la amb la permanència matemàtica al grup 2 de Primera Catalana a la butxaca. L'equip vermell-i-negre s'enfronta al conjunt barceloní aquest diumenge a les onze del matí, en matx corresponent a la 25a jornada de competició, a sis per al final del curs. A hores d'ara, les de Simón compten amb dos partits de marge respecte la permanència.

Després d'haver fiançat la seva posició lluny de la promoció de descens, la UESC vol lligar l'objectiu de la salvació quan abans millor. I el calendari duu les santcugatenques a una curiosa ruta que implicarà que disputin quatre dels sis darrers partits de temporada com a visitants. El primer és, segons tots els condicionants, el més complicat dels tres seguits que completarà en els tres següents caps de setmana, a la pista d'un rival, el Roser, que durant algunes fases de la temporada es va situar entre els candidats a l'ascens.

De fet, en el partit d'anada, a la jornada 10, les santcugatenques van rebre un equip barceloní que en aquell moment era líder. Les de Simón van fer valer la seva fama de 'matagegants' i es van desfer del Roser, que va baixar fins la tercera posició. A hores d'ara el rival de la UESC ha reduït les seves perspectives, però no per això ha rebaixat la dificultat de la seva pista, com assegura el tècnic de les santcugatenques.

Germán Simón

Trobo que és un partit complicat, és un equip del qual no et pots refiar, i menys a la pista.


Germán Simón no podrà comptar amb un dels seus principals puntals per al partit contra el Roser, Alicia Hidalgo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.