El PSC tornarà a demanar una sala de concerts de gestió pública


Temes relacionats

La sala de concerts podria començar a funcionar a principis de l'any vinent (20/set/11)


  • Comparteix:

Exterior futura sala concerts

Exterior futura sala concerts

El PSC presentara al proper ple municipal un moció que demana una sala de concerts pública on la gestió tingui en compte els grups musicals de la ciutat. Els socialistes denuncien que no hi ha cap condició que estableixi que la companyia gestora, Nublo Live, hagi de cedir part dels usos de l'equipament a les bandes i entitats locals. La proposta inclou la creació d'una taula de debat que reuneixi totes les parts implicades.

La formació socialista lamenta que el projecte d'una sala de concerts pública hagi derivat en un equipament gestionat per una empresa privada i que, per ara, no hi hagi cap garantia que entitats i grups de música locals puguin disposar d'aquest espai.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, detalla la demanda socialista.

Ferran Villaseñor

Volem una sala pública amb gestió directa on participin els músics. Ara només hi ha un conracte de lloguer, no hi ha cap projecte.



Villaseñor també ha recordat al regidor de Joventut, Raül Grangé, que els socialistes han portat aquesta qüestió a debat plenari en diverses ocasions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.