Arriba 'Historias para no romperse', el nou disc de Cyan


Temes relacionats

El segon disc de Cyan s'anomenarà 'Historias para no romperse' i sortirà al gener de l'any vinent (28/oct/10)

Districte STC: Cyan (21/mai/10)

Cyan prepara el segon disc i regala un petit tast als seguidors (17/oct/09)


  • Comparteix:

'Historias para no romperse' és el títol del segon disc de Cyan

'Historias para no romperse' és el títol del segon disc de Cyan

Aquest dilluns ha sortit a la venda 'Historias para no romperse', el segon disc de la banda de pop-rock Cyan. Després de gairebé dos anys des del llançament del seu primer treball, de títol homònim, la banda torna amb un àlbum que recupera les seves arrels musicals tot aportant matisos sonors nous. 'Historias para no romperse', disponible a iTunes des de fa uns dies, ja està dins la llista dels 10 discs més descarregats.

'Historias para no romperse' és el títol del darrer treball de Cyan, que aquest dilluns ha sortit a la venda. La banda, formada pel santcugatenc Javi Fernández, Gorka Desbraj, Toni Lara, Sebastián Limongi i Jordi Navarro, presenta aquest treball gairebé dos anys després que el seu primer disc, 'Cyan', veiés la llum. Tot i que han seguit la mateixa línia de producció del disc optant per l'autoproducció, per la realització del nou projecte el grup ha comptat amb la col·laboració del músic José Reinoso.

'Historias para no romperse' és un disc que parla d'històries quotidianes i de la voluntat de 'no perdre el nen que tots portem a dins'. Un treball on, tot i mantenir l'estil característic de la banda, s'han incorporat nous ritmes a més d'instruments, com la trompeta, que aporten noves textures al disc.

Ja fa setmanes que es poden escoltar temes d'aquest nou dics a través del MySpace de la banda i, des de fa uns dies, es pot comprar a través d'iTunes, on 'Historias para no romperse' ja està dins la llista dels 10 discs més descarregats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.