Protagonistes 2010: Carles Delgado


  • Comparteix:

Carles Delgado

Carles Delgado

Carles Delgado és sens dubte un dels protagonistes musicals del 2010 a Sant Cugat. El músic florestà ha iniciat els seus estudis al considerat millor conservatori musical del món, el Berklee College of Music, a Boston. Delgado ha tingut aquesta possibilitat per ser un dels set escollits per rebre la beca que otorga la SGAE dins del projecte 'Artèria'. Escolta l'entrevista on Delgado valorava aquesta notícia.

ESCOLTA-HO

Delgado va explicar a Cugat.cat el procés de selecció que va passar, així com en què consistia la beca, quina carrera cursarà i quines expectatives diposita en aquesta nova etapa. El músic florestà va comentar que 'gairebé es va desmaiar' quan va saber que era un dels set escollits, i és que la competència era molt gran. Del 900 aspirants inicials, només set han aconseguit una plaça pel Berklee College of Music.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.