Pulmón Beatbox: 'Si guanyo el Beatbox Battle millor, però hi vaig a aprendre i conèixer altres beatboxers'


  • Comparteix:

El beatboxer florestà Dani Lleonart, 'Pulmón Beatbox'

El beatboxer florestà Dani Lleonart, 'Pulmón Beatbox'

Escolta l'entrevista al beatboxer florestà Dani Lleonart, 'Pulmón Beatbox', que participa aquesta tarda al campionat d'Espanya 'Beatbox Battle', que tindrà lloc al casal La Violeta d'Altafulla. El guanyador, escollit per un jurat internacional, podrà concursar a la final mundial d'aquesta especialitat.

ESCOLTA-HO

Dani Lleonart, de nom artístic 'Pulmón Beatbox', és un beatboxer florestà que compagina el projecte de PalabraKdabra, un grup de rap i drum & bass santcugatenc, amb el seu projecte en solitari, amb el qual participa en concursos i ofereix exhibicions de l'especialitat, cada cop més extesa al nostre país.

En aquesta ocasió es presenta per segon cop al Beatbox Battle, un campionat estatal que reuneix els millors beatboxers del país. L'edició de l'any passat va tenir lloc a Salamanca i s'hi va proclamar guanyador el mallorquí Lytos. Enguany, el campionat tindrà lloc al casal La Violeta d'Altafulla, dins de la 11a edició del 'Festival XXL Jam'.

El concurs tindrà lloc avui dissabte a partir de les 5 de la tarda i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.