El segon disc de Cyan s'anomenarà 'Historias para no romperse' i sortirà al gener de l'any vinent


  • Comparteix:

La banda Cyan, liderada pel santcugatenc Javi Fernández

La banda Cyan, liderada pel santcugatenc Javi Fernández

El grup Cyan, liderat pel teclista, guitarrista i cantant santcugatenc Javi Fernández, prepara el llançament del seu segon disc pel gener de 2011. Aquest nou treball es titularà 'Historias para no romperse' i suposarà l'inici d'una nova etapa, més experimental, de la banda.

El segon disc de Cyan ja té data prevista per veure la llum, el gener de l'any vinent. Així ho van anunciar la setmana passada els components del grup, en un concert ofert a la sala Apolo de Barcelona.

Després del primer disc del grup, de títol homònim, arriba 'Historias para no romperse', un nou treball amb el qual la banda s'endinsa en una nova etapa creativa. Els nous temes del disc, tot i mantenir la seva ja característica aposta per la música emotiva i introspectiva, introdueix ritmes i temes més experimentals.

Cyan torna a apostar per l'autoproducció en la creació d'aquest nou àlbum, seguint la línia encetada amb el seu primer treball. El grup compon, enregistra i produeix els seus propis temes, en un procés absolutament personal. Tot i això, a 'Historias para no romperse' han comptat amb la col·laboració de José Reinoso, un pianista, compositor i productor uruguaià. El músic de jazz i autor de bandes sonores com la del film 'Bajo las Estrellas' aporta el seu toc personal al projecte de la banda de pop-rock.

Caldrà esperar fins al gener de 2011 per poder escoltar el nou treball de Cyan. Mentrestant, però, la banda va mostrant el procés de creació del nou disc a través de vídeos i fotos penjades en diferents xarxes socials com Myspace, Twitter i Facebook.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.