El cicle 'Una hora de Jazz' entra aquesta temporada en la programació del Teatre-Auditori


Temes relacionats

El ballet d'Ángel Corella, Ainhoa Arteta i Els Amics de les Arts, plats forts de la nova temporada del Teatre-Auditori (20/jul/10)


  • Comparteix:

Fèlix Ramos Quartet protagonitzarà la primera trobada d'aquest cicle, el 7 d'octubre

Fèlix Ramos Quartet protagonitzarà la primera trobada d'aquest cicle, el 7 d'octubre

Escolta l'entrevista a Yelina Velázquez, secretària de Joventuts Musicals de Sant Cugat, que ha parlat del cicle musical 'Una hora de jazz'. I és que la propera temporada, l'entitat musical col·labora amb el Teatre-Auditori per dur a terme el cicle. Aquest inclourà tres concerts, protagonitzats pel Fèlix Ramos Quartet, el Joan Chamorro i Artur Regada Quartet i l'Anna Luna quartet.

ESCOLTA-HO

Els concerts d'aquest nou cicle de jazz se celebraran al Cafè Auditori, a les nou del vespre i sempre en dijous. La primera cita és amb Fèlix Ramos Quartet el dijous 7 d'octubre. Aquesta agrupació reuneix a alguns dels músics més coneguts dins del panorama jazzístic barceloní. Pel que fa l'estil, la banda aposta pel jazz-fusió i la música llatina, no només basat en els estàndards de jazz més coneguts, sinó que el quartet també s'atreveix amb temes propis.

La segona cita és amb el quartet protagonitzat pel saxofonista Joan Chamorro i el contrabaixista santcugatenc Artur Regada, membre fundador de La Vella Dixieland. L'esperit del jazz més clàssic de Louis Amstrong, Lester Youg, Count Bassie o Duke Ellington reviuran sobre l'escenari la nit de l'11 de novembre.

La darrera cita d'aquesta primera edició del cicle musical també emergeix de la nostra ciutat. La cantant santcugatenca Anna Luna actua amb el seu quartet habitual, del qual formen part Jaume Vilaseca, Curro Gálvez i Roberto Faenzi. Clàssics del jazz i la bossa-nova es veuran acompanyats per temes més moderns portats al terreny del jazz. Aquesta darrera cita tindrà lloc el dijous 2 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.