The Risas es reinventen al plató de Cugat tv


  • Comparteix:

El grup de funky pop The Risas arriba al programa 'Desendolla't' de Cugat tv. La jove banda santcugatenca ofereix dues cançons de la seva primera maqueta en format acústic. Es tracta de 'We don't speak english very well', arranjada amb reminiscències country especialment per l'ocasió, i 'El pes d'un obès a la lluna'.



L'estil de The risas es caracteritza per aglutinar influències diverses. Així, tot i que els gèneres que més toquen són el funky, el pop i el rock, en aquesta actuació s'hi poden reconèixer ritmes de country, en un nou arranjament de la cançó 'We don't speak english very well', i de reggae, a 'El pes d'un obès a la lluna'.

En aquest petit tast actuen tots els components excepte l'última incorporació, el guitarrista Ramon Regada. D'altra banda, el grup adapta la seva formació, i el bateria Andreu Marquès passa a tocar instruments de percussió. Destaca un peculiar invent que consisteix en tocar el revers d'un guitarra amb baquetes d'escombreta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.