Carles Delgado: 'Quan em van dir que era un dels set escollits entre els 900 aspirants per estudiar a Boston, gairebé em desmaio'


  • Comparteix:

Carles Delgado durant una actuació

Carles Delgado durant una actuació

Escolta l'entrevista a Carles Delgado, un dels set alumnes becats per l'SGAE dins del projecte 'Artèria'. El guitarrista i productor musical florestà tindrà l'oportunitat durant els propers tres cursos de continuar els seus estudis al Berklee College of Music, un centre d'estudis musicals de prestigi internacional situat a la ciutat de Boston.

ESCOLTA-HO

Delgado ha explicat a Cugat.cat el procés de selecció que va passar, així com en què consisteix la beca, quina carrera cursarà i quines expectatives diposita en aquesta nova etapa. El músic florestà ha comentat que 'gairebé es va desmaiar' quan va saber que era un dels set escollits, i és que la competència era molt gran. Del 900 aspirants inicials, només set han aconseguit una plaça pel Berklee College of Music.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.