Festa Major 2010: La Papada de Rocío actua dues vegades per Festa Major


  • Comparteix:

La Papada de Rocío en l'actuació en acústic a Cugat tv

La Papada de Rocío en l'actuació en acústic a Cugat tv

El grup santcugatenc de flamenc La Papada de Rocío oferirà dos concerts en el marc de la Festa Major 2010. La formació, que ja va actuar l'any passat al Centro Popular Andaluz, repeteix en aquest emplaçament i s'estrena a les Barraques. Escolta l'entrevista a Guillem Herrera, guitarrista del grup.

ESCOLTA-HO

Donades les diferències entre els dos espais on actuaran, el CPA i les Barraques, La Papada de Rocío ha preparat dues actuacions diferents per tal d'adaptar-se al públic i a l'espai.

La Papada de Rocío, que darrerament ha presentat el nou bateria, Joan Moll, oferirà els dos concerts amb la formació al complet, que consta de dues guitarres flamenques, un saxo, un baix, un cajón, una bateria i una veu masculina.

Els concerts són el dissabte 26 de juny a les dotze de la nit a les Barraques, i el dilluns 28 de juny a les deu de la nit a la caseta del CPA.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.