Lluís Recoder: 'La sala de concerts de Can Solà no estarà llesta per Festa Major'


  • Comparteix:

Nau industrial del sector de Can Solà

Nau industrial del sector de Can Solà

L'alcalde creu que la sala de concerts de la ciutat, que s'ubicarà a la nau de Can Solà, no estarà llesta per Festa Major. Lluís Recoder ho ha reconegut durant la seva entrevista mensual a Cugat.cat, on també ha destacat que l'equip de govern està estudiant si encarregarà la gestió de l'equipament a una empresa externa o la farà el mateix consistori.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat en la seva entrevista mensual a Cugat.cat que 'serà difícil' que la futura sala de concerts entri en funcionament per Festa Major. A més, Recoder ha aprofitat per parlar de la gestió del nou equipament, de la qual ha dit que l'equip de govern està estudiant si l'encarregarà a una empresa externa o la farà el mateix Ajuntament.

Lluís Recoder

Dubto que estigui acabada, és molt difícil, és un procés que no és fàcil. Estem estudiant el sistema de gestió, si el fa l'Ajuntament o l'encarreguem a una empresa externa.


Recoder, d'altra banda, ha remarcat que el compromís de l'equip de govern és donar resposta a les necessitats dels joves de la citat.

Lluís Recoder

Encara no està decidit, un dels objectius claus és que la sala funcioni i que doni resposta a les necessitats dels joves. Però ha de ser una sala polivalent.


La futura sala de concerts s'ubicarà en una nau industrial construïda per Promusa al sector de Can Solà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.