La Papada de Rocío arriba al programa 'Desendolla't' de Cugat tv


  • Comparteix:

El flamenc de La Papada de Rocío és el protagonista d'aquest mes del programa 'Desendolla't', al canal Música de Cugat tv. La formació santcugatenca interpreta, al plató de Cugat tv, tres temes propis, 'Voy a verte', 'La obsesión del girasol' i 'Zapatitos'.



La Papada de Rocío està format per sis músics, quatre de Sant Cugat i dos de Ciutadella. El grup crea la seva música a partir de dues guitarres flamenques, un baix elèctric, saxos alt i tenor, un 'cajón' flamenc i altres instruments de percussió, a més d'una veu masculina. Actualment, la banda es planteja completar la formació amb un bateria.

El grup va néixer a partir de la 'inquietud musical' dels components i les ganes d'aprendre i aprofundir en l'estil flamenc, 'expressant-lo tal com el senten'. L'octubre del 2009 el grup va actuar dins el cicle Mou-te Tardor, al Centro Popular Andaluz de Sant Cugat, i va omplir a vessar el recinte.

'Desendolla't' ofereix un espai als grups i músics santcugatencs per a presentar la seva música en format acústic. Ja han mostrat la seva obrar al programa de Cugat tv grups com Clau de Volta, Rembrandt42, Jiggy i El Arjé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.