Un Albert Pla en estat pur captiva el públic de la Nau de Cultura de Valldoreix


  • Comparteix:

Albert Pla ha presentat el seu darrer treball, 'La Diferencia'

Albert Pla ha presentat el seu darrer treball, 'La Diferencia'

Una guitarra, el joc llums i la veu d'Albert Pla. Aquests han estat els únics tres elements de l'espectacle 'La diferencia', el darrer treball de l'artista sabadellenc, que ha portat a la Nau de Cultura de Valldoreix aquest divendres. Amb el to irònic i provocatiu què té acostumat el públic, Albert Pla ha delectat els seus seguidors amb un concert que ha mostrat l'essència del cantant. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'espectacle 'La diferencia' ha transmès l'estat més pur d'Albert Pla gràcies a un concert proper que ha comptat amb la guitarra, la veu i la manipulació dels llums en directe per part de l'artista sabadellenc. Tot i que sobre l'escenari tan sols hi era el cantant, en el seu darrer disc han col·laborat artistes tan reconeguts com Quimi Portet, Diego Cortés, Tino de Gerardo i Pascal Comelade.

El cantautor Albert Pla ha explicat a Cugat.cat les claus del concert 'La Diferencia'.

Albert Pla

Estic sol amb la guitarra, els llums i el fum. El concert presenta cançons llargues.


Albert Pla ha captivat prop de 200 seguidors amb ironia, provocació i una bona dosi d'humor, els ingredients bàsics que té acostumats al públic. L'artista sabadellenc s'ha mostrat satisfet amb la gira que des de fa un any i mig porta arreu del món.

Albert Pla

La gira està anant molt bé. Ara anirem a Amèrica dos mesos: a l'Argentina, a Veneçuela, a Mèxic i a Xile.


L'espectacle, que va penjar el cartell d'entrades exhaurides tres dies després de posar-les a la venda, ha servit per inaugurar la primera edició del Cicle de Cançó d'Autor de Valldoreix.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.