Desendolla't de Clau de volta a Cugat tv


  • Comparteix:

El grup a capella Clau de volta protagonitza el Desendolla't d'aquest mes al Canal Música de Cugat tv. El Claustre del Monestir, un emplaçament ideal per la seva música, és testimoni de temes com 'Every time I feel the spirit', 'Si em dius adéu' o 'When the Saints go marching in' amb el segell característic del quartet santcugatenc.



Desendolla't és un programa del Canal Música de Cugat tv on els grups santcugatencs tenen el seu espai per presentar la seva música d'una forma molt propera. Sense amplificar. Pel plató del carrer Plana de l'hospital han passat grups com Rembrandt42, Jiggy o Espart.

Clau de volta el formen quatre dones que s'atreveixen amb els clàssics del gospel, i a més fan alguna incursió puntual en altres estils. Han actuat a diverses poblacions com Tarragona, Cardedeu, Riudoms i Sant Cugat, presentant el seu espectacle 'Entre la terra i el cel'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.