Cyan prepara el segon disc i regala un petit tast als seguidors


Temes relacionats

Cyan: 'És tot un luxe cloure la segona edició del Mou-te a Ritme Santcugatenc' (12/des/08)

Cyan, teloners de James Blunt ( 2/jul/08)

Javi Fernández: 'Quan vam tocar al Palau Sant Jordi, ens ho vam prendre com un bolo més' (27/abr/08)


  • Comparteix:

Cyan, al cicle de concerts Mou-te

Cyan, al cicle de concerts Mou-te

Els components de Cyan estan preparant el seu segon treball discogràfic. El grup ha penjat una versió en acústic d'un dels nous temes, per a què els seus seguidors puguin conèixer alguns detalls mentre l'àlbum no estigui enllestit.

Després de l'èxit del seu àlbum debut, que els ha dut a compartir escenari amb artistes de la talla de Pet Shop Boys, James Blunt o Mikel Erentxun, els membres de Cyan ja treballen en un nou disc.

El grup de pop-rock liderat pel santcugatenc Javi Fernández explica al seu web que el procés de gravació del nou treball es dividirà en dues fases. En primer lloc s'enregistraran sis cançons. Després el grup tornarà a assajar per a perfilar més material a incloure en el disc.

Els membres de Cyan afirmen estar 'molt contents' amb les noves cançons. Entre elles hi ha 'DRC', una peça que el guitarrista Jordi Navarro i el vocalista, pianista i guitarrista Javi Fernández interpreten en format acústic en un vídeo que el grup ha penjat al portal d'Internet Youtube. En aquest petit avançament del nou disc, els dos músics toquen amb un format de veu, guitarra i piano.

Mira el vídeo i descobreix la nova cançó 'DRC' de Cyan:




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.