Marc Hosta: 'L'interessant seria que el concurs es consolidés i es conegués arreu de Catalunya'


  • Comparteix:

Marc Hosta i Javier Abad, a Cugat.cat

Marc Hosta i Javier Abad, a Cugat.cat

Escolta l'entrevista a Marc Hosta i Javier Abad, dos dels coordinadors del concurs '1a Maqueta' que organitza Joventuts Musicals Sant Cugat. Després d'un any d'aturada, la iniciativa arriba a la tercera edició amb un premi de 12 hores de gravació a l'estudi santcugatenc Aula de So per als cinc grups escollits. La novetat més destacada és la realització d'un videoclip per al millor dels cinc enregistraments.

ESCOLTA-HO

Els grups interessats poden inscriure's al concurs de dues maneres. Per internet, enviant la butlleta d'inscripció a info@jmsantcugat.org, o deixant-la a la seu de Joventuts Musicals Sant Cugat, al Carrer Vallès, 92.

Per a participar al concurs s'ha de pagar una quota d'inscripció de cinc euros, deixant-los directament a les instal·lacions de Joventuts Musicals o ingressant-los al compte bancari 2100-0664-11-0200094401, a La Caixa, indicant com a remitent el nom del grup tal i com consta a la butlleta d'inscripció.

El termini per a inscriure's al concurs '1a maqueta' finalitza el 15 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.