Presència de músics santcugatencs al Mercat de Música Viva de Vic


Temes relacionats

Mine!, semifinalistes del Sona 9 (16/set/09)

El Gremio, The City's Last Noise i Perwerther's Original actuaran a les Barraques (18/mai/09)

Saravacalé: 'la nostra fusió beu de la samba i la bossa nova i del flamenc' (14/mai/09)

Arrasen amb tot! (17/nov/08)

The City's Last Noise telonejarà M-Clan en la final del Samsung Rock & Call (12/nov/08)


  • Comparteix:

Mine! buscaran un lloc a la final del Sona 9

Mine! buscaran un lloc a la final del Sona 9

Mine!, Saravacalé, The City's Last Noise i La Puerta de los Sueños posaran el segell santcugatenc a la 21a edició del Mercat de Música Viva de Vic. El grup d'indie rock en català Ix!, participant a l'edició d'enguany del cicle de concerts Mou-te, també serà present al festival.

La Puerta de los Sueños seran els primers santcugatencs en tocar al Mercat de Música Viva de Vic. El Showcase del festival acollirà dijous a dos quarts de sis de la tarda una actuació del grup de pop-rock en format acústic, amb dues guitarres i veu.

Mine!, formació on toca el baixista santcugatenc Oriol Romaní, actuaran dijous a les nou del vespre en la semifinal del Sona 9, que tindrà lloc al Pati de l'Institut del Teatre. El també santcugatenc Pol Barbé substituirà Oriol Romaní, que no podrà actuar per lesió. El grup competirà amb dues altres bandes participants, Hewel i LaSentina.

Ix!, la formació rock en català que actuarà el proper 16 d'octubre dins del cicle de concerts Mou-te Tardor, també tocarà a Vic. Serà divendres a tres quarts d'onze de la nit, a la mateixa localització on tindrà lloc la semifinal del Sona 9.

La Plaça de la Catedral acollirà, també divendres, a dos quarts de dotze, el mestissatge de flamenc i música brasilera dels santcugatencs Saravacalé, també presents a l'edició d'enguany del Mou-te.

Per últim, The City's Last Noise actuaran la nit de diumenge en el concert de cloenda del festival. El grup d'indie rock liderat pel vocalista santcugatenc Gerard de Pablo presentarà en directe les cançons del seu nou disc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.