Arriba el Trona '09


  • Comparteix:

David Vidal, Carles Delgado i Pol Barbé

David Vidal, Carles Delgado i Pol Barbé

Escolta l'entrevista amb Pol Barbé, Carles Delgado i David Vidal, membres de Dissidència Sònica. Amb ells hem parlat del moment actual del col·lectiu, dels projectes de futur, la situació musical a Sant Cugat i especialment del festival que organitzen un cop a l'any, el Trona. L'edició d'enguany arriba a la Nau Cultural de Valldoreix aquest dissabte amb cinc propostes de segell local.

ESCOLTA-HO

El rock en català d'Amani obrirà el festival, al les sis de la tarda. Aquest jove grup, influenciat per artistes com Lax'n'Busto, Sau i Els Pets, està ultimant els detalls de la seva primera maqueta, enregistrada a l'estudi La Barberia de Valldoreix.

Una altra formació jove que actuarà al Trona '09 és Amenaça Col·lectiva, banda de hardcore reivindicatiu liderada pel vocalista santcugatenc Xavi Perales. Tot i tenir una trajectòria curta, Amenaça Col·lectiva ja ha compartit escenari amb artistes molt importants del moviment alternatiu a Catalunya, com Revolta 21 i Pirat's Sounds Sistema.

Un altre dels grups que actuarà aquest dissabte són els irreverents i provocadors NekroBukkake, liderats per Hugo Camacho, ex-vocalista de Mojando Bragas.

I les dues bandes restants tenen en comú un component, el guitarrista i cantant Leo Sánchez. A més, totes dues van actuar al segon cicle Mou-te a Ritme Santcugatenc. Es tracta del trio de rock Wazowsky i de Carolina Chicken, conjunt instrumental influenciat per la música balcànica i jueva.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Visca el Tronaa!! ueeee!!! Quins grans grups! I visquin la Jessi i el Miquel, movent la música santcugatenca desde Cugat.cat!

LitusMayol. Enviat el 29/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.