Nou videoclip de La Puerta de los Sueños


  • Comparteix:

La banda santcugatenca de pop-rock La Puerta de los Sueños presenta el videoclip del tema 'Plou'. La cançó forma part del seu darrer àlbum d'estudi, 'Tres'.

Les localitzacions del videoclip s'han dividit bàsicament entre Sant Cugat i Barcelona, a més d'algunes imatges de la carretera de Vallvidrera. A la nostra ciutat s'han pres imatges al Centre Cultural, al Parc Central i a la zona del Golf.

El de la cançó 'Plou' és el setè videoclip oficial del grup. Jaume Saltor, guitarrista de la banda, ha explicat que han volgut innovar i arriscar, i destaca la dificultat d'enregistrar escenes de cotxes en moviment.

Saltor explica el significat de la lletra de la cançó 'Plou'.

Jaume Saltor

La cançó parla de la sensació de no saber quina direcció prendre, no saber per on anar


En la lletra i també en el videoclip apareixen elements, com la pluja i el viatge en cotxe, que poden prendre significats metafòrics. Ho explica Jaume Saltor.

Jaume Saltor

El cotxe ve a reflectir la vida, el viatge, i la pluja representa un seguit de sentiments i sensacions


Produccions Audiovisuals Nouframe s'ha encarregat de la realització del videoclip. Els components de La Puerta de los Sueños han quedat molt satisfets amb els resultats finals, com explica Jaume Saltor.

Jaume Saltor

L'Oriol Viñas, de NouFrame, ha realitzat una molt bona feina, molt exhaustiva i creativa


La Puerta de los Sueños estan immersos en el llançament de la versió castellana de l'àlbum 'Tres'. També estan treballant en el seu proper disc d'estudi,que tenen previst publicar sobre el febrer de 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.